Vitesse Online

Fabrikant van
Fijne Voedingswaren

Home Voorstelling Nieuws Infrastructuur gerookt paardenvlees pita, Pizza Fotogalerij Contact & Route

 

 

Vitesse NV is reeds 25 jaar actief in de vleessector.
Sinds 2007 mogen wij ons ook de marktleider in pita-en pizzamaterialen noemen. Dit succes is ondermeer te danken aan enkele geslaagde overnames.

Vitesse is een bedrijf in volle expansie en de man achter dit succes is zaakvoerder Stephan jehoul.

Een bedrijf moet tegenwoordig constant evolueren. Nog meer dan vroeger moet men inspelen op de vraag en de noden van de klant. De uitbreiding van het gamma met pita- en pizzamaterialen is hiervan een duidelijk voorbeeld.

Onze firma voldoet aan alle normen inzake HACCP. Al onze vleeswaren beantwoorden aan de strengste normen op gebied van hygiene en tracibility. We werken dan ook enkel met dagverse producten.
Door onze jarenlange ervaring mogen we sinds decennia de grootste speciaalzaken tot ons klantenbestand rekenen.

 

Elke dag vertrekken vrachtwagens naar een vaste regio, zoals Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik tot Oost- en West-Vlaanderen.
Wij bieden een gamma dat vrijwel compleet is, gaande van vleesproducten, vleesbereidingen, gevogelte, lamsvlees, rundsvlees, varkenvlees,  machines, verpakkingen, kruiden, sauzen, conserven, pitabrood, durums, kazen, olien, vetten tot onderhoudsproducten.

Wij leveren zowel aan grootdistributie, marktkramers, restaurant, supermarkten, pitazaken, pizzeria als aan events. Bestellingen worden ingepland volgens vaste routes, wekelijkse leveringen.
Desgewenst kunnen bestellingen ook zelf afgehaald worden. Het team van Vitesse staat dagelijks voor U klaar. Kortom bij ons kan dus iedereen terecht, zeker als kwaliteit en snelle levering van groot belang zijn, bent u bij Vitesse aan het goede adres.

Stephan Jehoul